FAQ

Hvordan farver Sunspa huden?

Sunspa indeholder Dihydroxyacetone (DHA), en farveløs sukker der reagerer med amino syrerne i det øverste lag af huden og giver en flot gylden kulør. Denne reaktion sker over en 6-12 timers periode.

 

Er exfoliation og fugtighedscreme en del af Sunspa behandlingen?

For at opnå det bedste resultat bør huden ikke være smurt ind i creme lige før en Sunspa behandling. Huden skal exfolieres og indsmøres hjemme, aftenen før en behandling.

 

Hvor længe varer en Sunspa Tan?

Uden ophold i solen, vil en Sunspa varer ca. 5-7 dage, hvis man plejer sin kulør.

 

Kan man blive brun af solen når man har fået en Sunspa behandling?

Ja det kan man. Huden brunes på normal vis. Din Sunspa kulør beskytter dig ikke mod solens stråler. Det anbefales ikke at tage solbad 10-12 timer efter en Sunspa behandling, da der ikke er en solbeskyttelse i Sunspa olien.

 

Hvor ofte skal jeg have en top-op for at vedligeholde min Sunspa Tan?

Når først du har en grund farve vil en behandling en gang om ugen holde din Sunspa Tan Flot.

 

Sådan virker selvbrunere

Det første selvbruner produkt så dagens lys i 1950. Det er et effektivt og sundere alternativ til den direkte sol. Den aktive ingrediens der giver den brune farve, er udvundet af sukker- kendt som DHA (dihydroxyacetone). DHA efterligner solens farve ved at gå i forbindelse med hudens egne proteiner i det øverste hudlag. Det øverste hudlag bliver konstant erstattet, og derfor vil effekten altid blot være midlertidig.

 

SunSpa’ s Sunspray er fremstillet af SunSpa og er helt unik. Den er specielt udviklet til airbrush tanning. Den er udviklet til at give en øjeblikkelig og sund kulør, der udvikler sig til en naturlig kulør. SunSpa Sunspray indeholder bestanddele, der er kendt som værende de aktive ingredienser. Disse ingredienser er:

- dihydroxyacetone (Forkortes ofte med DHA)

- erythrulose.

 

Begge disse ingredienser er simple sukkerstoffer. Når disse sukkerstoffer reagerer med aminosyrerene i de yderste lag af huden, sker der en kemisk reaktion – kendt som Maillard reaktionen. Det er denne reaktion der giver huden den naturlige brune kulør. Grunden til at disse ingredienser kaldes aktive er denne kemiske reaktion.

 

Det er nyttigt at forstå lidt omkring hudens opbygning for at kunne forstå at DHA og Erythrulose er uskadelige og sikre at anvende på huden.

 

Huden er opbygget af flere lag:

Epidermis (overhud)

Dermis (læderhud)

Subcutis (underhud)

Epidermis er det yderste lag og det består igen af flere lag. Det yderste af disse kaldes Stratum Corneum. Dette lag består udelukkende af døde hudceller, der konstant afstødes og erstattes af nye fra det underliggende lag. DHA og Erythrulose farver kun Stratum Corneum.

DHA er et farveløst sukkerstof, der når det påføres huden danner en kemisk reaktion med aminosyrene og derved farver de døde hudceller.

 

Selvom en naturligt opnået kulør og en selvbruner kulør ligner hinanden, så er de meget forskellige. Selvbrunere påvirker kun det yderste lag af huden, nemlig Stratum Corneum og derfor er de ganske uskadelige. Hvorimod en kulør opnået i solen, sker ved at melanocytterne danner melanin for at beskytte huden fra de farlige UV-stråler.


 

ADRESSE

 

Parasol ApS
Horsens Kirkevej 3
9310 Vodskov
Tlf: 98192801
sunspa@mail.dk
CVR 26647495