OM PARASOL APS

Parasol startede i januar 2003, Vi var det første firma i Danmark, der bragte Spraytanning til Danmark. På det tidspunkt var spraytanning kun noget, der blev brugt af store Hollywood stjerner.

 

Vores mission har altid været at få Danskerne til at droppe de farlige solarier, både af hensyn til de mange tilfælde af hudkræft, men også for at reducere de grimme tilfælde af mennesker med læderhud, der efterhånden dukkede op i gadebilledet. Begge dele var begyndt at optræde hos yngre og yngre personer.

 

I løbet af ganske få år fik vi vendt dette til, at spraytanning var kendt og anvendt blandt helt almindelige danskere. Det var ikke længere hot at ligge og stege i solen eller solariet.

 

Vi fik med verdens første aerosol selvbruner, Tan-in-a-Can Original, danskerne til igen at ville bruge selvbrunere. Tan-in-a-Can original er vel nok den selvbruner, der har ændret danskernes opfattelse af selvbrunere til at være noget man igen tør anvende.

 

Vi har igennem de senere år lanceret flere nye hjemmeprodukter, der gør det nemt for dig at opnå en sund og naturlig kulør.

 

Vore produkter er alle af højeste kvalitet og samtidig er vi meget opmærksomme på, at de skal være så nemme som overhovedet mulige at anvende.


 

ADRESSE

 

Parasol ApS
Horsens Kirkevej 3
9310 Vodskov
Tlf: 98192801
sunspa@mail.dk
CVR 26647495