SPRAY SOLFAKTOR!

 

Spray on SPF

 

Sund i solen

 

 

– Sådan!

 

Solens stråler spreder velvære og livsglæde, men de kan også spolere dine dyrebare feriedage med øm og forbrændt hud. Heldigvis kan du nemt undgå solskader med lidt sund fornuft og en lækker solcreme.

 

Der er få ting, der føles mere luksuriøse end at slænge sig i en liggestol med en god bog og en kølig drink. På sigt risikerer du dog både kragetæer, grimme misfarvninger, forbrændinger og farlige melanomer, der kan udvikle sig til dødelig hudkræft. Heldigvis er det nemt at beskytte sig mod solens skadelige stråler med SunSpa SPRAY ON SPF, så du kan nyde solen med god samvittighed.

 

 

Nyd solen – uden skader

 

For hver gang din hud bliver rød af solens skarpe stråler, stiger din risiko for at udvikle hudkræft markant. Når du har SunSpa SPRAY ON SPF ved hånden, er det nemt at undgå solens kedelige effekter. Den kan sprayes på i alle vinkler, også når du ligger ned, så du kan bruge den direkte fra solsengen! Takket være aerosol spraydåsen, behøver du ikke at fordele SunSpa SPRAY ON med hænderne. Samtidig absorberes cremen hurtigt, og den efterlader huden blød og lækker, helt uden at fedte. SunSpa SPRAY ON SPF er desuden vandfast og beskytter mod hele 97 % af solens UVA og UVB-stråler. Med SunSpa SPR AY ON SPF kan du altså uden bekymringer nyde sommerens mange oplevelser.

 

 

Sådan bruger du SunSpa SPRAY ON SPF

 

Påfør SunSpa SPRAY ON 20 minutter, inden du bevæger dig ud i solen. Spray huden med lette, fejende bevægelser i en afstand på 20-25 centimeter, og lad sprayen trænge helt ind. Spray ikke direkte i ansigtet, men i håndfladen og fordel herefter med hænderne. Gentag påføringen med jævne mellemrum og efter badning, så beskyttelsen altid er optimal.

 

 

– Vigtigt!

  • Undgå kontakt med åben ild eller gløder, før huden er helt tør
  • Ved kontakt med øjnene, skal du straks skylle med vand
  • Undgå inhaleringSpray ikke på sår eller irriteret hud
  • Sørg for ordentlig ventilation under påføring
  • Hold produktet uden for børns rækkevidde

 

ADRESSE

 

Parasol ApS
Horsens Kirkevej 3
9310 Vodskov
Tlf: 98192801
sunspa@mail.dk
CVR 26647495