Vi sidder klar på tlf. 48 44 55 55 - Man-Tors: kl. 09.00 til 14.00

Velkommen

Marianne

Hvem er vi?

Vi er SunSpa Aps der blev grundlagt i 2002 og var det første firma, der bragte selvbruner på spray til Danmark. På dette tidspunkt var brugen af selvbruner og tilhørende spray, ikke særlig udbredt. Vi startede derfor med, at have vores første og bedste ‘’Tan-In-A-Can Original’’ selvbruner produkt, hos private kosmetologer og klinikker.  

Derefter blev Dennis Knudsen vores frontfigur, hvilket i den grad satte skub i efterspørgslen og kendskabsgraden, til den letanvendelige nye måde, at tilføre huden en fin sommerkulør. 

I takt med den stigende trend, udvidede vi vores produktsortiment og samarbejdspartnere. I dag kan vores produkter forhandles online som f.eks. NiceHair.dk, Billigvoks.dk, Luxplus.dk og endeligt hos Matas. 
Vi er stolte af, at være danskernes foretrukne selvbruner brand, med snart 20 års erfaring på markedet (20 års jubilæum, 2022).

Vi tilbyder selvbruner produkter som er effektive og skånsomme for huden, tilføjer en øjeblikkelig og udviklende sommerglød, er nemme at påføre, hurtigtvirkende og langtidsholdbare. What’s not to like?  

Som noget nyt, lancerer vi i udgangen af 2021, en helt ny selvbruner spray, mousse, lotion, olie samt accessories. Disse med et nyt og flot emballagedesign, i de moderne ‘’nude’’ farvetoner samt, nyudviklet duft og styrke.  

Disse får I muligheden for at forhandle, udover vores populære Tan-In-A-Can produkter som gennem årene, har vundet adskillige priser og nomineringer for at være bedst i test. 

SunSpa er bl.a. kendt fra

Produktinformation

I kan nedenfor indhente information, om vores tre bedst sælgende Tan-In-A-Can produkter, som er særlig kendt for at være selvbruner på spray. Vi har tidligere haft selvbruner i  mousse og lotion udgaver. Disse er udgået og bliver relanceret som en del af nyhederne i udgangen af 2021.  

Tan-In-A-Can Original

Tan-in-a-Can Original er vores bedst sælgende og prisvindende selvbruner. Denne selvbruner spray var vores første i sortimentet og er baseret på en unik formel, som sikre et flot og holdbart resultat. Tan-In-A-Can Original skal ikke fordeles med hænderne og tilføjer kulør øjeblikkeligt, samtidig med at kuløren udvikler sig i løbet af de næste 6-8 timer. Blot nogle enkelte pust med denne spray og du har samme flotte resultat, som med en professionelt udført behandling. Tan-In-A-Can Original indeholder plejende elementer som E-vitamin og Aloe Vera og anbefales til en lys-medium hudtone. Beregnet til krop og ansigt.

Tan-In-A-Can Chocolate

Tan-In-A-Can Chocolate er en effektiv selvbruner på sprayform, der er let at anvende og giver en flot, ensartet og naturlig kulør. Tan-In-A-Can Chocolate skal ikke fordeles med hænderne og tilføjer kulør øjeblikkeligt, samtidig med at kuløren udvikler sig i løbet af 6-8 timer. Blot nogle enkelte pust med denne spray og du har samme flotte resultat, som med en professionelt udført behandling. Tan-In-A-Can Chocolate giver en dybere kulør end Tan-In-A-Can Original og indeholder plejende elementer som E-vitamin og Aloe Vera. Anbefales til en medium hudtone og er beregnet til krop og ansigt.

Tan-In-A-Can Body Fitness

Tan-In-A-Can Body Fitness er en effektiv selvbruner på sprayform, der er let at anvende og giver en flot, ensartet og naturlig kulør. Tan-In-A-Can Body Fitness skal ikke fordeles med hænderne og tilføjer kulør øjeblikkeligt, samtidig med at kuløren udvikler sig i løbet af 6-8 timer. Tan-In-A-Can Body Fitness giver en dybere kulør end Tan-In-A-Can Chocolate og er særlig egnet til sportsfolk og motionister, som ellers kan have svært ved at holde en selvbruner pæn, grundet den øgede eksfoliering som sker under sport. Tan-In-A-Can Body Fitness indeholder E-vitamin og Aloe Vera og er beregnet til krop og ansigt.  

NYHEDER – LANCERES I 
STARTEN AF 2022

Nyhederne har en højere farve-styrke end de eksisterende ‘’Tan-In-A-Can produkter’’ og der er tilføjet en frisk duft af kokos og mango. Med disse nyheder favner Sunspa, alle tænkelige påførings-former for selvbruner; spray, mousse, lotion og olie. Nyhederne er præsenteret i optimeret emballage, med nutidens populære ‘’nude’' farver. 

Derudover lanceres accessories som ‘’Scrub It Off Exfoliate Mitt’’ også kaldet en skrubbehandske, som benyttes i badet inden påføring af selvbruner. Ikke mindst et ‘’Ok To Be Cute’’ hårbånd, som forhindre eventuelle ujævnheder ved påførelse af selvbruner i ansigtet. 

Begge i fine nude farver. 

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et stabilt samarbejde der tilfører en unik værdi til netop Jeres forretning. I får muligheden for at forhandle danskernes foretrukne selvbruner og være frontløber for vores nyheder. Vi understøtter efterårets lanceringer og kommende 20 års jubilæum (2022) med marketingaktiviteter, gennem optimerede sociale medier og hjemmeside.

SunSpa sender kunder direkte til jer igennem vores vores markedsføring.

Avance muligheder - hvad kan du sælge på en uge?

Nedenstående er et realistisk bud på, hvad du kan forvente at tjene ved at forhandle vores produkter, med en minimal indsats fra Jeres side. 
Indtast antal produkter du forventer at sælge på en uge i formularen herunder, for at se din mulige avance.
Antal solgte produkter pr. uge:
-
+
Felt kræves!
Felt kræves!
0,00 DKK i avance pr. år
Felt kræves!
Felt kræves!

Vi tilbyder dig følgende priser

Tan In A Can Original Light
Indkøbspris: 85 kr.
Vejledende udsalgspris: 179 kr.
Tan In A Can Chocolate Medium
Indkøbspris: 85 kr.
Vejledende udsalgspris: 179 kr.
Tan In A Can Fitness Dark
Indkøbspris: 95 kr.
Vejledende udsalgspris: 199 kr.
SunSpa® Tan In A Can
"NEW" NO BLEND TANNING SPRAY Dark
Indkøbspris: 95 kr.
Vejledende udsalgspris: 199 kr.
SunSpa® Tan In A Can
GLOW TANNING MOUSSE Medium
Indkøbspris: 95 kr.
Vejledende udsalgspris: 199 kr.
SunSpa® Tan In A Can
GLOW TANNING MOUSSE Dark
Indkøbspris: 95 kr.
Vejledende udsalgspris: 199 kr.

Ønsker du et samarbejde? Eller vil du høre nærmere?

For yderligere interesse, bedes du booke et møde nedenfor.
Bemærk gerne, at kontaktinformationerne er opdelt efter, hvor din salon har beliggenhed. 

Sjælland & Fyn

Irene Nordly-Pérez
Head of Branding-Marketing
48 44 55 55 - Tast 1
Tidsrum: Mandag - torsdag fra kl. 09.00-14.00

Jylland

Maria Kjærgaard
Account Manager
48 44 55 55 - Tast 2
Tidsrum: Mandag - torsdag fra kl. 09.00-14.00

Du kan også oprette en forhandlerkonto herunder

Vi modtager en besked med det samme om din oprettelse. Vi kigger alle oplysninger igennem og godkender din konto indenfor 24 timer. 
Herefter kan du logge ind og shoppe SunSpa produkter.

Opret en forhandlerkonto

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Øvrigt

Ved etablering af et samarbejde med os, vil i modtage tilstrækkeligt salgsmateriale og viden. Her kan der forventes salgsargumenter, produktinformation m.m.  I modtager guidelines for hvordan produkterne skal opstilles, så Jeres arbejdsindsats forbliver minimal under samarbejdet.  

Vores nyetablerede hjemmeside, kan altid bruges til at indhente inspiration hvad angår produkter, guides for anvendelse af produkterne, kontaktinformation, historie m.m. 

Vi vil gøre vores bedste for at I har alt nødvendig materiale, til salg af vores produkter gennem Jeres univers. Hvis I skulle mangle det mindste, står vi altid klar til at hjælpe.