Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Om os

SunSpa historie

SunSpa blev grundlagt i 2002 og startede med at producere selvbrunervæske til brug i professionelle skønheds saloner og hos frisører. Efterfølgende udviklede SunSpa Tan in a Can selvbruner spray, som var den første selvbruner på spray i Danmark!

På daværende tidspunkt var brugen af selvbruner og tilhørende spray, ikke særlig udbredt i Danmark, men mere noget der benyttet af kendisser i model og mediebranchen. Trenden vandt hurtigt indpas herhjemme, og i dag er vi et af de mest populære brands på markedet for selvbrunere.

Vi er et lille team med stor passion for selvbrunere. Vi har en vision om fortsat, at udvikle lækre letanvendelige produkter, uden at gå på kompromis med en flot og holdbar sommerkulør.

Danskernes foretrukne selvbruner

Vi tilbyder selvbrunere i forskellige styrker og til forskellige behov. Du kan frit vælge, om du ønsker en mild eller dyb kulør og hvordan den skal påføres. Vores sortiment favner både spray og mousse. Med vores kommende lanceringer, vil der også være mulighed for olie og/eller lotion. Vores produkter er egnet til alle aldre, køn og hudtyper. 

Vores mission er at få flere til at opdage, hvor nemt man kan opnå en fin kulør bl.a. med hjælp fra vores klassiske og prisvindende Tan-In-A-Can produkter, hvor man med få pust kan opnå en lækker sommerkulør.

Med andre ord, er vi danskernes foretrukne selvbruner brand, der tilbyder produkter som er effektive, nemme at påføre, hurtigvirkende, som garanterer en øjeblikkelig sommerkulør!

... What’s not to like?

SunSpa

SunSpa ApS
Vendelbogade 31
9800 Hjørring
CVR: 35644369

Kontakt

b2b@sunspa.dk

Bliv forhandler eller Log ind

Bliv ambassadør

Følg os

Information

Handelsbetingelser
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram